PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Amadeu Rossell portarà el pes dels Liberals d’Andorra

Gallardo continua de president però com a un càrrec més honorífic

Per E. J. M.

Amadeu Rossell, secretari general dels Liberals, durant el discurs d’anit.
Amadeu Rossell, secretari general dels Liberals, durant el discurs d’anit. | LIBERALS D'ANDORRA
Una seixantena de militants del partit Liberals d’Andorra (LdA) va aprovar ahir la nova executiva de la formació política: Amadeu Rossell ha estat escollit com a nou secretari general, en substitució del conseller general Ferran Costa. Jordi Gallardo continua coma a president de LdA però el pes del partit el portarà Rossell. «Gallardo ha fet molt per consolidar el partit», va subratllar el nou secretari general, «i ara serà un preisdent més honorífic, perquè es pugui centrar en la tasca de conseller general».

L’executiva liberal s’havia de renovar ja que diversos membres són consellers generals d’aquesta legislatura. A més de Gallardo i Rossell, l’executiva la completen: França Riberaygua, secretària d’organització; Joan Albert Farré, vicepresident primer; Toni Garcia, vicepresident segon; Valentí Martí, secretari de relacions institucionals; Jordina Bringué, representant de polítiques d’igualtat; Maanan Aouraghe, tresorer; Manuel Montes, representant dels joves, i Carine Montaner i Judith Pallarès, representants dels consellers.

Rossell també va explicar que «l’objectiu és presentar-nos a totes les parròquies en les eleccions comunals del desembre i lluitarem per això». El canvi d’estatuts del partit permet que els comitès parroquials es constitueixin amb un mínim de tres membres, i no set com fins ara.

Els liberals també volen reviure el Consell Nacional del partit.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT