PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Nick’ torna de Cantàbria amb el seu segon guardó

El film de Pozo rep un nou reconeixement al Festival de Piélagos

Per EL PERIÒDIC

El director i els actors de ‘Nick’ durant la presentació del film al Principat.
El director i els actors de ‘Nick’ durant la presentació del film al Principat. | ÀLEX LARA
la primera pel·lícula cent per cent andorrana, Nick, produïda per Imminent Produccions i Bamf Producciones i dirigida per Jose Pozo, va obtenir el premi Dunes de Liencres al millor llargmetratge internacional en la sisena edició del Festival Piélagos en curt, dins la secció Posada de llarg. El Festival, que es va celebrar entre els dies 2 i 9 de maig, s’ha consolidat com el certamen cinematogràfic més sòlid i important de Cantàbria. Durant el festival, a més, Pozo va presentar el treball i va mantenir un diàleg amb el públic sobre la monòtona vida de Margaret, que és feliç atenent els seus problemes trivials de la minsa població del seu lloc de residència però que es s’enfonsa quan rep una trucada dels serveis socials.
 
Amb aquest premi ja són dos els guardons obtinguts; també ha guanyat el premi a la millor fotografia al Festival Noida de Nova Delhi (Índia). Ara, Jose Pozo prepara el seu viatge als Estats Units per assistir als festivals de Sanford (Maine) i Trenton (Nova Jersey).
 
Paral·lelament a l’excel·lent acollida en festivals internacionals, la pel·lícula continua en el seu procés de vendes internacionals i serà al proper mercat de Canes 2015, que va començar dimecres i s’allargarà fins el proper 24 de maig.
 
Nick es va rodar l’abril del 2014 entre Ordino, Incles, l’Aldosa i Canillo, i el protagonitzen un joveníssim actor veí d’Andorra, Cooper Crafar, Molly Malcolm, Melinna Matthews, Timothy Gibbs i Elisabet Terri. El film segueix present, per sisena setmana, a la cartellera andorrana. L’estrena a Espanya està prevista a final del mes de setembre. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT