PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Una sessió de control centrada en el cas BPA

Els grups mixt i liberal formularan 25 preguntes al Govern

Per EL PERIÒDIC

Sessió del Consell General del mes passat.
Sessió del Consell General del mes passat. | TONY LARA
L’anomenat cas BPA protagonitzarà la sessió de control parlamentari al Govern que tindrà lloc aquesta tarda al Consell General, una sessió que es preveu maratoniana ja que s’han presentat 25 preguntes, l’última d’elles entrada pel PS ahir a la tarda pel procediment d’urgència.

Els consellers del grup parlamentari mixt, format per PS i SDP, formularan 13 preguntes, deu de les quals sobre BPA i les conseqüències que pot tenir el cas. Entre les qüestions que es plantejaran hi ha la d’una hipotètica arribada massiva de persones a la borsa de treball –si BPA es liquida i 270 persones es queden sense feina–, quin cost tindrà tot plegat per a les finances públiques i sobre el període d’aportació de comentaris a la nota del FinCEN. El grup mixt també preguntarà sobre la reestructuració del Govern, el posicionament de la ministra de Salut sobre les pensions i sobre el Pla Nacional de Salut Mental.

Per la seva part, el grup parlamentari liberal farà 12 preguntes de temàtiques més diverses. No faltaran qüestions sobre BPA, com la contractació de PricewaterhouseCoopers i una agència de comunicació, però també interpel·larà el Govern sobre el set d’euros andorrans, la Policia i la contractació del doctor Agustí com a assessor, entre d’altres.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT