PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

ERC proposa dotar de més pes professional l’hospital

La formació vol donar ús a la tercera planta del centre

Per EL PERIÒDIC

Xavier Munt d’ERC.
Xavier Munt d’ERC. | ERC LA SEU
La formació republicana ERC la Seu, tal i com ja ha avançat en anteriors ocasions, advoca per una refundació del Patronat de la Fundació de l’Hospital, dotant-lo de «més pes per part de professionals de la sanitat i experts en gestió sanitària i no tant pels representants polítics i eclesiàstics, fet que ha de convertir-lo en un ens més àgil i eficient». 
 
El candidat Xavier Munt ha manifestat la voluntat de donar ús a la tercera planta de l’hospital, on residia la comunitat de religioses de la Sagrada Família, proposant ampliar la capacitat en geriatria, «servei molt necessari a la comarca i fet que generaria també uns ingressos a l’hospital». 
 
També reclama la celeritat a l’hora d’obrir la segona planta d’hospitalització en èpoques de màxima ocupació, en què pacients han de quedar-se ingressats en passadissos d’urgències. Per tant, la prioritat sanitària de la formació és «oferir a la gent del territori una assistència sanitària pública i de qualitat per tal d’ajudar a frenar el despoblament de la nostra comarca». 
PUBLICITAT
PUBLICITAT