PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

ERC la Seu defensa una gran àrea d’atenció a les persones

Viaplana reclama una residència per a infants i joves en risc social

Per EL PERIÒDIC

Francesc Viaplana, alcaldable d’ERC la Seu, ahir.
Francesc Viaplana, alcaldable d’ERC la Seu, ahir. | ERC LA SEU
El candidat d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l’alcaldia de la Seu d’Urgell, Francesc Viaplana, va presentar ahir  les propostes per als serveis socials de la ciutat. L’alcaldable va valorar la tasca que s’està duent a terme actualment des dels serveis socials i va defensar la creació del Consorci d’atenció a les persones.

ERC la Seu opina que cal ampliar els departaments que formen part del Consorci d’atenció a les persones per donar servei en qualsevol dels àmbits d’atenció, incloent-hi àrees com educació, joventut, participació, infància i d’altres, i no centrar-se només en els serveis socials. La creació d’una gran àrea d’atenció a les persones és un dels principals eixos de treball que ERC defensa per a l’organització de l’Ajuntament.

Viaplana va reclamar la ubicació a la Seu d’un servei residencial per a infants i adolescents en risc social, «per tal d’evitar que aquests menors marxin del territori i puguin continuar amb la màxima quotidianitat que els permeti la situació».

Un altra de les propostes de la formació republicana és la creació de pisos de serveis per a gent gran i persones amb malaltia mental per fomentar-ne la seva autonomia, i facilitar que les persones que tinguin deutes amb l’Ajuntament i no els puguin pagar puguin liquidar-los amb serveis a la comunitat. Tanmateix, l’alcaldable d’ERC creu important continuar amb la línia d’ajuts anticrisi, revisant-ne anualment els criteris d’assignació perquè siguin el màxim d’eficaços.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT