PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Roger Casamajor participa al rodatge d'‘El Elegido’

El film de Chevarrías narra l’assassinat de Trotski en mans de Ramon Mercader

Per EL PERIÒDIC

Casamajor en una imatge de la sèrie Gran Nord, de TV3.
Casamajor en una imatge de la sèrie Gran Nord, de TV3. | EL PERIÒDIC
L’actor nascut a la Seu d’Urgell i que va començar la seva formació teatral a Andorra, Roger Casamjor (1976), es troba immers en el rodatge d’El Elegido, un film del director Antonio Chevarrías que recrea l’assassinat del revolucionari soviètic Lev Trotski l’any 1940 en mans de l’espanyol Ramon Mercader. Elvira Mínguez, Alfonso Herrera o Henry Goodman són alguns dels actors que acompanyaran Casamajor en un elenc internacional. Chavarrías seguirà els passos de Mercader des de que es reclutat, l’any 1937, pel servei d’espionatge soviètic per participar en una missió secreta ordenada pel propi Stalin, fins que, després d’una estança a França, aterra a Mèxic. Ara, l’equip es troba a Mèxic on filmaran durant dues setmanes a llocs com Coyocán, Xochimileco o el Parque de España. Després es desplaçaran a Barcelona on hi recrearan la Guerra Civil.
 
La pel·lícula està produïda per la productora mexicana Alebrije Cine y Vídeo, i Obreron Cinematogràfica. A més, compta amb la participació de Televsión Espanyola (TVE) i Televisió de Catalunya (TVC) i el suport, entre d’altres, de l’Institut de Cinematografia i Arts Visuals (ICAA) o l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC).
 
El nou projecte de Casamajor, on interpretarà el paper del capità Carles Vidal, arriba desprès de participar a l’obra de teatre L’art de la comèdia, dirigida per Lluís Homar, que es va mantenir durant dos mesos (de febrer a abril) al TNC. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT