PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Segona marxa popular de l’Associació Marc G. G.

La cursa tindrà un recorregut de 3,5 quilòmetres

Per EL PERIÒDIC

Cartell de la marxa popular organitzada per l’Associació Marc G. G.
Cartell de la marxa popular organitzada per l’Associació Marc G. G. | ASSOCIACIÓ MARC G. G.
L’Associació Marc G.G d’ajuda mútua per a pares que han perdut un fill organitza la segona marxa popular per Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. La cursa tindrà lloc el dia 31 de maig i la sortida serà a les 10.30 al Prat del Roure, on també se situarà la meta. El recorregut és d’uns 3,5 quilòmetres i és accessible a gent de totes les edats. El preu de la inscripció és de 5 euros i s’ha de formalitzar a la pàgina web www.topcrono.net. Al final de la cursa se sortejaran premis entre els participants.

L’entitat es va constituir el maig del 2012 per ser un grup d’ajuda mútua per a pares que han passat per l’experiència de la mort d’un fill, i també dóna suport a les persones que han sofert una pèrdua. La iniciativa és de Rosa Galobardes, fundadora i presidenta de l’Associació Marc G. G., arran del dol pel seu fill Marc González Galobardes, que va morir en un accident el 13 de maig del 2011. Galobardes ha lluitat per crear una plataforma de suport emocional per a famílies que es troben en la mateixa situació.

Els objectius de l’associació són afrontar el dolor, retrobar el sentit a la vida i trobar suport en altres persones que han passat per la mateixa situació. Els membres de l’entitat es troben un parell de vegades al mes al Prat del Roure per parlar i compartir experiències i sentiments.

L’Associació Marc G. G. disposa de la web www. marcggassociacio.com amb informació sobre la seva activitat i com contactar-hi.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT