PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andbank lliura 3.000 euros a Càritas Andorrana Rotary

L’entitat bancària dóna suport a projectes de l’ONG com el ‘rober’

Per EL PERIÒDIC

Moment d’entrega del xec entre Agustí Font i Josep M. Cabanes.
Moment d’entrega del xec entre Agustí Font i Josep M. Cabanes. | ANDBANK
El President de Càritas Andorrana, Agustí Font, va ser l’encarregat de rebre de la mà del Sots-director General de Banca País d’Andbank, Josep M. Cabanes, un xec per import de 3.000 euros, com a col·laboració de l’entitat a l’ONG andorrana
Des de fa uns anys, Andbank col·labora amb aquesta ajuda amb Càritas andorrana per tal d’oferir el seu suport als projectes que duu a terme l’entitat i que promou activament. Alguns d’aquests projectes són el rober, on recullen i distribueixen roba i mobiliari per a persones amb necessitats socials, l’acompanyament a persones grans i/o malaltes a través del voluntariat i el banc d’aliments, en el que es lliuren aliments i productes de primera necessitat a persones amb precarietat, entre d’altres de les accions que realitza l’ONG. Andbank contribueix d’aquesta manera en ajudar a les persones necessitades a través de Càritas Andorrana, i en poder seguir endavant encapçalant projectes solidaris i amb un gran impacte social.
 
Càritas Andorrana / És la federació de les Càritas Parroquials del Principat, i es representa en els organismes diocesans, nacionals e internacionals. Per mitjà dels departaments d’Acció Social, Formació i Comunicació i Administració de Bens, Càritas Andorra realitza les seves missions. I entre els seus objectius destaca entre d’altres, l’ajuda a la promoció de la persona i el desenvolupament integral de la dignitat de les persones que es troben en situació de precarietat i necessitat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT