PUBLICITAT

El BP es presenta a Gàldar sense el lesionat Carlinhos

  • L'equip andorrà vol sumar set punts en deu dies
IVÁN MOURE
ESCALDES - ENGORDANY

Periodic
Carlinhos Foto: TONY LARA

El BP Andorra va viatjar ahir a Gran Canària per jugar avui contra el Gàldar sense Carlinhos, que en el partit de dissabte a casa va patir una elongació de 55 milímetres en la cama esquerra.

Aquesta lesió no és greu; el jugador brasiler simplement haurà de fer repòs tres o quatre dies i ja podrà reincorporar-se a la disciplina de Xavier de la Rosa. El problema és que aquest ínfim contratemps arriba tot just la setmana que hi ha marató en la lliga: partit el passat dissabte, partit avui i partit el dissabte vinent. Tres compromisos en tres dies dels quals, per sort i si tot va bé, Carlinhos només s’ha de perdre el de Gàldar.

A nivell de banqueta no afectarà, ja que De la Rosa ha convocat els dos juvenils i si bé és cert que l’ala brasiler és un jugador important dins el vestidor, la victòria de dissabte davant l’UPV Maristes de València --la primera en la Lliga 2010-2011-- ha dotat el vestidor d’una enorme dosi de moral més que necessària per visitar una de les pistes que es perfilen com més complicades dels 18 desplaçaments.

Carles Riba, amb una mentalitat ambiciosa, va assegurar: «Aquesta setmana hem de fer set o nou punts, no queda una altra si volem enganxar-nos a la part alta de la taula, que és on ha d’estar aquest equip. Hem de guanyar o empatar i sé que ho aconseguirem perquè els jugadors estan hipermotivats i el que és més important, saben que estan capacitats per aconseguir-ho».

una altra bestiesa de viatge / Un dels grans problemes d’aquest desplaçament serà el propi viatge. L’expedició del BP va sortir a les cinc de la passada matinada del Principat per agafar un vol a Barcelona direcció Gran Canària i arribar poc abans del migdia. El temps just per dinar, fer una migdiada i anar al pavelló Juan Beltran Sierra per jugar a les 18.30 hores. No és excusa, però tampoc no es pot dir que això no influeix.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT