L'equip britànic del veterà Baskill guanya a Bixissarri

• El mal temps marca la quarta i última cita de la Copa d'Andorra de 4X4
BIXISSARRI

El Jeep de l?equip espanyol Range Motors, tretzè en Xtrem, en una de les zones matinals, ahir a Bixissarri Foto: ORIOL LLAURADÓ

El fang provocat per la pluja que va caure ahir durant pràcticament tot el dia a la quarta i última prova del Nacional de 4x4, juntament amb la boira i el fred, va ser el gran atractiu a Bixissarri. La dificultat per superar les 36 zones es van multiplicar, cosa que és més adient al gust dels nombrosos espectadors per veure la cita. A més el cartell, ple de pilots de diferents punts d’Andorra, França, Espanya i Anglaterra van augmentar el nivell de tal manera que el còctel era irresistible.

I per romanticismes, el del guanyador en Xtrem. Toni Baskill, un mite del 4x4 de 75 anys, va donar una lliçó als altres disset rivals que tenia en aquesta categoria, i amb el seu company de l’equip 2Wab va acabar guanyant. Ajustat, això sí, perquè amb 101,95 punts va superar en poc més d’un punt el segon equip classificat, el Tip Toy 74 francés. El Bad-Boys andorrà va pujar al tercer calaix del podi després d’una batalla aferrissada fins el final amb l’Auto Incarb espanyol i el Chamboris gal.

En la categoria preparats, amb dotze equips, es va imposar l’espanyol Ursus Aventura, seguit pels equips andorrans Team Vas Tor 1 i 2, que van ocupar les altres dues posicions del podi.