PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Exposició solidària del pintor Borrell a benefici de Càritas

L’artista sortejarà una de les seves obres el dia de la inauguració

Per JOSEP ROMERO

‘Salomó’, quadre del pintor barceloní, Jaume Borrell
‘Salomó’, quadre del pintor barceloní, Jaume Borrell | El Periòdic
El proper dilluns 11 de maig, el centre d’activitats Sant Ot de Càritas La Seu acollirà una Exposició Solidària en benefici de Càritas de l’artista Jaume Borrell. Es tracta d’un pintor molt reconegut per la seva obra intensament realista, detallista i descriptiva de cases i carrers que encara són possibles de trobar a molts indrets de Catalunya, especialment a les comarques del Pirineu.
 
La inauguració tindrà lloc a partir de les 8 del vespre, i al finalitzar la vetllada, i amb la presència del pintor, es sortejarà una de les seves obres que entregarà dedicada i firmada personalment.
 
El pintor té una obra intensament realista, descriptiva de les cases que encara és possible trobar en molts indrets de Catalunya, especialment a les comarques lleidatanes. Nascut a Barcelona fa més d’una dècada que Borrell va decidir establir-se a la Seu on, segons posa de manifest en el seus quadres, va fins als pobles més amagats i aparentment més humils del territori català per captar les fines sensibilitats que guarden. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT