PUBLICITAT

Els Castellers d’Andorra celebren la Diada del «Bateig»

La Colla andorrana estarà acompanyada per colles padrines

Castellers d'Andorra
Castellers d'Andorra | Álex Lara
la presentació oficial de la Colla castellera en el Principat i davant del món casteller quedarà emmarcada dins de la celebració de demà dissabte de l’actuació del Bateig. A les 12:00 del migdia, a la Plaça de la Rotonda d’Andorra La Vella, començarà l’activitat que també servirà de tret de sortida de la temporada d’actuacions de l’entitat castellera.
Les colles padrines Marrecs de Salt de Girona i  els Xiquets del Serrallo de Tarragona acompanyaran als castellers andorrans en aquesta diada especial del Bateig. La programació per aquesta jornada s’enceta a les 11:00 del matí amb la concentració de totes les colles castelleres a la Plaça del Poble d’Andorra la Vella. Tots els grups aniran arribant amb els seus respectius autocars i s’aniran concentrant a la Plaça del Poble. Més tard, a les 11:30 hores, està prevista la Cercavila per l’avinguda Meritxell, amb un recorregut que començarà a la Plaça del Poble, seguirà per l’Avinguda Meritxell i acabarà a la Plaça de la Rotonda. Segons el comunicat de l’entitat, aquesta Cercavila té com a objectiu «donar un caire festiu a la Diada, i per aportar animació als carrers, tots els participants a l’actuació aniran en Cercavila des del punt de concentració» 
Precissament, amb motiu d’aquesta Cercavila, l’Avinguda Meritxell romandrà tancada al trànsit des de les 11:30 a les 12:00 hores del migdia en un tram comprés des de la Plaça del Rebés fins la Plaça de la Rotonda. 
Finalment, a les 12:00 hores, arribarà el punt culminant i el clímax de la jornada festiva, que serà l’actuació de la Colla Castellera a la Plaça del Poble. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT