PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Biblioteca Nacional ofereix el recull de la bibliografia anual

‘Ex-libiris Casa Bauró: Fulls de Bibliografia’ es podrà descarregar gratuïtament

Per EL PERIÒDIC

Un grup de turistes davant de la Biblioteca Nacional.
Un grup de turistes davant de la Biblioteca Nacional. | TONY LARA
A partir de dijous es podrà consultar i descarregar de forma gratuïta el número 18 de la publicació anual de la Biblioteca Nacional, Ex-libris Casa Bauró: Fulls de Bibliografia. Es trobarà disponible a l’adreça: http://www.cultura.ad/publicacions-mes-cultura/ex-libris. La presentació tindrà lloc demà a les 20.00 hores a la Biblioteca Nacional Casa Bauró, i serà a càrrec de l’historiador David Mas i de l’artista Sergi Mas. Amb motiu del centenari del naixement de Norbert Orobitg Carné, Mas dedicarà unes paraules al record d’aquest pintor, escriptor i mestre.
 
La publicació, creada el 1998, conté el recull de la bibliografia anual d’Andorra, articles sobre els volums més curiosos i significatius del fons de la biblioteca, i els resums de les conferències dutes a terme durant l’any agrupats en cinc seccions: les golfes, la sala de més amunt, el soler, el rebost i els hostes.
 
Aquest any la bibliografia recopila 500 referències, 405 de les quals corresponen a publicacions impreses o editades a Andorra i 95 a les impreses o editades a l’estranger l’any passat. Els articles tracten sobre la situació de la dona andorrana al segle XX o la fauna i mitologia al Pirineu en d’altres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT