Suïssa, un altre rival massa gran per a la sub-19 a Alemanya (0-6)

FORST

Ruíz, seleccionador sub-19 Foto: ARXIU

Després del 10-0 encaixat en el primer partit del grup 13 al Campionat Europeu sub-19 ahir Andorra es va topar amb un altre rival d’enorme entitat, massa gran per intentar plantar-li cara. El combinat que dirigeix Justo Ruíz va caure per 0-6, un resultat que parla per sí sol.

L’inici no va ser gens afortunat; la tàctica 4-2-3-1 va saltar pels aires en el primer minut de joc a causa d’un gol en pròpia porteria d’Aderito Charrúa que Vinardell no va poder evitar. El conjunt helvètic, lluny de relaxar-se, encara tenia les forces al 100% i va continuar assatjant l’àrea tricolor fins que al minut 18 Loris Benito va encertar a fer el segon.

El tercer gol de Suïssa va arribar després d’una falta que la promesa de l’Andorra Cristo va xutar fora; en l’altra àrea sí va encertar Seferovic per marcar el 3-0. I tot just abans del descans, amb Andorra patint per defensar-se de la golejada que es veia venir, la jove promesa Igor Mijatovic, que juga cedit al Bellinzona d’Ildefons Lima, va marcar el quart gol.

segona part més tranquila / A la represa, amb els tres punts assegurats, el combinat de Claude Ryf va posar el fre i també Andorra, que havia ordenat les idees col·lectives al descans, estava més centrada. Això es va traduir en un joc més lent i horitzontal, sense gaires ocasions. A mida que passaven els minuts, però, la resistència dels jugadors tricolors va anar caient i en els últims minuts, al 70 i el 71, primer Seferovic i després Freuler van establir el 0-6 definitiu. Dimecres, Irlanda del Nord.