PUBLICITAT

Carchat punxa una roda al 2000 Viratges i es despenja

  • El ja matemàticament campió al Volant RACC, últim a falta de dos trams
EL PERIÒDIC
MANRESA

Periodic
Foto: FOTOESPORT

Joan Carchat (Peugeot 107), ja amb el títol a la butxaca en el Volant RACC Desafío-Mobil’1 Mavisa 2010 des de fa dos grans premis, va punxar ahir a només 500 metres de prendre la sortida al Ral·li 2000 Viratges, l’última prova puntuable per al Campionat de Catalunya de l’especialitat.

El pilot andorrà anava vuitè i últim al tancament de l’edició, quan només quedaven dues especials nocturnes per completar: «És una pena perquè només sortir, a Castellfollit, hem punxat i ens han passat tots. Hem guanyat dues cronometrades, però vam perdre massa temps i sembla difícil remuntar posicions», va reconèixer. De tota manera el pilot andorrà, que ha guanyat amb autoritat el campionat imposant-se en quatre de les sis carreres disputades fins ahir --a Girona, Osona, Cervera i la Selva-- i quedant segon en dues --Critèrium de Berguedà i la Guàrdia d’Urgell--, no es va mostrar gaire preocupat per l’ensurt que ahir li va impedir estar entre els millors: «Millor que passi ara que no pas quan estava lluitant pel Campionat. M’hauria agradat lluitar novament pel triomf però realment la punxada no ha afectat més que en la prova d’avui», va indicar.

També hi era en aquesta prova Lluís Bigordà (Peugeot 107), qui sí que tenia molt en joc: una plaça en el podi. Al tancament de l’edició el pilot andorrà encara no havia aconseguit l’objectiu de superar Marc Paradell, però en els dos trams que faltaven podia passar de tot.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT