PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Vives tanca la ronda de reunions amb els grups

Els parlamentaris de Junts i SDP visiten el copríncep episcopal

Per EL PERIÒDIC

Rosa Gili, Pere López i el copríncep Vives, ahir al Palau Episcopal.
Rosa Gili, Pere López i el copríncep Vives, ahir al Palau Episcopal. | BISBAT D'URGELL
El copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va rebre ahir la visita del Grup Parlamentari Mixt del Consell General. La trobada institucional, però, es va fer en dues parts: al matí hi va acudir el president del grup, Pere López, i la consellera general Rosa Gili, representants de la coalició Junts. Durant la reunió, el copríncep i els polítics van parlar del treball legislatiu parlamentari de la nova etapa que ha començat al Consell General.

La resta d’integrants del grup mixt van visitar Vives a la tarda: el president suplent, Víctor Naudi, i la consellera general Sílvia Bonet, integrants del partit Socialdemocràcia i Progrés (SDP).

El cap d’Estat s’ha reunit amb representants de tots els grups del nou Parlament i està rebent a les seves dependències els nous ministres. Dilluns passat va rebre el Grup Parlamentari Liberal en ple, encapçalats pel seu president, Josep Pintat i el president suplent, Jordi Gallardo. També els acompanyava el secretari de Sindicatura, Joan Carles Camp.  El mateix dia també va rebre representants del Grup Parlamentari Demòcrata, concretament, el president, Ladislau Baró, i el president suplent, Miquel Aleix. Vives també ha rebut recentment la visita del nou ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover.

A més, en la ronda de visites institucionals no ha faltat la del cap de Govern, Toni Martí, i el síndic general, Vicenç Mateu, tots dos de DA i reelegits en els seus càrrecs. Martí va desplaçar-se al Palau Episcopal l’endemà que fos donat d’alta després de passar uns dies ingressat per un càlcul que li obstruïa el conducte pancreàtic. Els tres màxims representants de l’Estat van parlar dels temes clau de la nova legislatura, amb el cas BPA sobre la taula i la llei d’urgència que s’acaba d’aprovar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT