PUBLICITAT

Jo també sóc escarabat

  • Encamp acull el rècord de participació amb 154 vehicles clàssics Volkswagen
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Una visitant fa fotografies a alguns dels vehicles Volkswagen concentrats, ahir al Prat Gran Foto: ORIOL LLAURADÓ

Hi ha de tot. Gent gran, o amb una certa edat, que ha estat l’encarregada de conservar ben bé el seu vehicle, fins a joves i molt joves que se senten atrets pel disseny que ha marcat història i tendència en el món dels automòbils, i que inverteixen en aquestes peces que ells consideren de museu.

Ahir, el Prat Gran d’Encamp va concentrar més de 300 persones amb un denominador comú, ser amant dels Volkswagen clàssics. Una afició, un gust, i fins i tot una forma de vida. Així ho defineixen els propietaris d’aquests vehicles que comparteixen en trobades com la celebrada ahir a Encamp, una afició comuna, compartir la vida amb un escarabat.

Ahir al matí van començar a arribar els vehicles Volkswagen Escarabats i els seus derivats, que vénen a la tercera edició d’aquesta trobada que s’organitza al Prat Gran d’Encamp. Segons va explicar a l’ANA un dels organitzadors de l’esdeveniment, David Catalán, hi ha uns 154 vehicles inscrits, que suposen més de 300 persones. Els cotxes que van anar arribant ahir provenen dels territoris d’Espanya, França i Andorra. Catalán va destacar la visita del Club de les Illes Baleras amb 18 vehicles que vénen de Menorca i Mallorca.

D’altra banda, Catalán va voler remarcar la qualitat de la trobada gràcies a la participació de gent gran, que són els que porten vehicles més antics com els ovals o els splits, i va anunciar que també hi haurà «furgonetes de les primeres». Segons l’organitzador, aquest any «està sent un èxit rotund, tant per l’augment de participants en relació als altres anys, com pel bon temps que està fent», va dir ahir. La primera edició d’aquesta trobada va tenir 90 vehicles i la segona 117..

Avui és la segona jornada de la trobada, i per la tarda es preveu que se celebri el lliurament de premis. A partir del migdia, les carreteres i carrers dels centres urbans del Principat s’ompliran d’aquests vehicles, que desfilaran amb una rua per exposar a tot el públic el disseny automobilístic que més tendència ha creat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT