PUBLICITAT

BELLVER DE CERDANYA

Sensacions Pirineus, forfet d’activitats transfrontereres

Una empresa idea un producte turístic que abraça Alt Urgell i Cerdanya

Per EL PERIÒDIC

Informació promocional del forfet Sensacions Pirineus.
Informació promocional del forfet Sensacions Pirineus. | Discover Pyrenees
L’empresa Discover Pyrenees ha creat el forfet Sensacions Pirineus, una nova fórmula de comercialització les activitats que tenen lloc a les zones de l’Urgellet, Baridà, Alta i Baixa Cerdanya i el Capcir. El forfet permet que per un preu únic, entre 7 i 19 euros segons la franja d’edat, la clientelapot realitzar una o dues activitats combinades, que es poden escollir segons el calendari, i que millor s’adiguin al seu perfil: aventura, senderisme, interpretació, natura i experiències ecoturístiques, cultura, oci familiar, etcètera. La comercialització del forfet Sensacions Pirineus es farà en establiments d’hostaleria i oficines de turisme, que cobraran una comissió per cada venda.

El forfet serà vàlid durant tot l’estiu, els dies festius, i els caps de setmana de tot l’any. El producte també es podrà comprar per internet als webs www.pyreneescatalanes.com i www.discoverpyrenees.com. La gestió de les reserves la realitzarà l’agència de viatges Discover Pyrenees.
Els visitants també podran optar per adquirir un paquet turístic que inclou allotjament en quatre categories de preu i el forfet d’activitats d’un, dos o cinc dies. La compra del paquet es podrà fer sense data tancada per poder regalar.

La presentació del nou producte turístic tindrà lloc al Centre de Talló (Talló, Bellver de Cerdanya) el dimecres 22 d’abril a les 12.30. A l’acte hi assistiran propietaris i directors d’empreses d’allotjaments, empreses d’activitats, gestors d’equipaments culturals i esportius, representants d’ajuntaments, d’oficines de turisme i premsa.

Abans del forfet també es presentarà el clúster transfronterer El Sol dels Pirineus, format per empresaris de l’Alta i la Baixa Cerdanya, el Capcir i el Conflent que s’han unit per promocionar tot aquest territori com una mateixa destinació turística. El clúster treballa en quatre àmbits: sector primari, medi ambient, esport i salut.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT