El River s'imposa gràcies a un tercer quart demolidor

• El parcial, de 9-30, sentencia un ISB lluitador
EL PERIÒDC
Azpeitia

Zamora, ahir al partit Foto: ISB

El BC River Andorra va derrotar 72-95 un ISB Lan Mobel entusiasta però sense la qualitat dels andorrans, que van aconseguir mostrar-se molt sòlids en el tercer quart, per fer un parcial de 9-30 i portar així l’equip a la victòria, per sumar d’aquesta manera la segona consecutiva a la LEB Plata, on només tres clubs més –Clavijo, Promobys Tíjola i Mallorca– es mantenen invictes.

El River va disposar finalment de Pablo Sánchez, que tot i els seus problemes al turmell va jugar més de vint minuts, amb cinc punts de renda. Per contra, el que no va tenir minuts va ser l’altre dubte que tenia Peñarroya per lesió, Dani Marín. Amb tot, l’equip va respondre a la perfecció quan ho va haver de fer, i això va ser en un tercer parcial fantàstic en què va passar per sobre un conjunt basc desbordat.

El 9-30 d’aquest període va sentenciar el matx, i va acabar per confirmar la superioritat andorrana, la qual ja es veia al marcador del descans, amb un 43-46 visitant.

El joc del River es va basar en l’anotació ofensiva ben repartida entre quatre jugadors molt importants en l’esquema del tècnic català. Zamora amb 16 punts i dos triples, Justin Howard sota cistella amb 10 i sobretot Rob Johnson amb 20 i Matalí amb 21 i també dos triples, van ser la clau per derrotar un Lan Mobel ISB massa depenent de Mortellaro, el màxim anotador de l’enfrontament, amb 23 punts.

Amb aquesta victòria, el River afronta amb motivació el pròxim partit, diumenge vinent al Poliesportiu davant del Leyma Natura Basquet Corunya, que ahir va perdre contra el Clavijo 80-94.