PUBLICITAT

El Banc d'Espanya anul·la la substitució provisional del Consell d'Administració de Banco Madrid

| Banco Madrid
La comissió executiva del Banc d'Espanya ha acordat avui cessar la mesura provisional d'apartar dels seus càrrecs els membres del consell d'administració de Banco Madrid que la institució espanyola va adoptar el dia 12 de març. 

El Banc d'Espanya va nomenar a tres administradors provisionals el dia 12, l'endemà que dimitissin en bloc els membres del Consell d'Administració de Banco Madrid, posant al capdavant del banc tres administradors provinents del banc BBVA: José Antonio Portugal Alonso, José Borrúe Asensio i Antonio Ricardo Lucio-Villegas Spillard.

Mentrestant, Luis María Linde, governador del Banc d'Espanya va declarar ahir als mitjans de comunicació espanyol que no va haver-hi cap “precipitació” en la intervenció de Banco Madrid a causa de la intervenció de BPA per la INAF. Mentrestant els treballadors de l'entitat de Madrid estan ultimant una querella contra la intervenció, a la que Linde va dir que "Cadascú és lliure de querellar-se contra qui vulgui".

Alhora, la presidenta de la Comisión Nacional del Mercado de Valores, Elvira Rodríguez, va explicar ahir que els partícips dels fons d'inversió de Banco Madrid, poden estar tranquils perquè en el termini d'un mes és possible que aquestes "qüestions estiguin raonablement resoltes", en una trobada del sector financer celebrada ahir.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT