PUBLICITAT

Entre el retorn de De la Rosa i el matx europeu dels Isards

  • Al Principat avui hi ha dos partits i, fins demà, cita amb la Copa TT
R. MORA
ESCALDES-ENGORDANY

Qui vulgui ser a casa sense sortir, ho pot fer, però llavors perdrà l’oportunitat de gaudir del millor esport. Les cites al Principat són diverses –més la sortida de l’Andorra HC Cevalls d’hoquei patins a la pista del Congrés (avui, 17.00 hores)–i destaquen tres: futbol sala amb el BP, rugbi amb la selecció, i la Copa TT de vehicles tot terreny.

Avui és 9 d’octubre, diada al País Valencià, però el BP Andorra no pot deixar escapar els tres punts del Poliesportiu (18.30) si vol continuar viu en una Divisió de Plata en què busca l’ascens. L’equip disputa el primer partit després de la destitució de Jandro Álvarez com a tècnic, i de la incorporació de Xavi De la Rosa com a substitut. El retorn del Dela és un al·licient davant un UPV Maristas Valencia molt dur.

Sense Miquel Barbolla i Eduard Estevenet, els descartes de Michael Broad i Josep Marticella, la selecció de rugbi rep avui a les 16.00 al Camp del Consell el combinat d’Eslovènia, en el partit de l’Europeu 2B. Aquest matx serà una prova per veure l’estat físic d’un equip que tindrà com a novetat el debut com a internacional de Edisher Jamrulidze, i de Marticella a la banqueta al costat de Broad.

Ahir va començar una nova edició de l’X-Trem Challenge de la Copa TT, quarta prova puntuable en la qual es troben els millors vehicles 4x4 del Principat, a més d’una bona selecció d’equips internacionals. Amb aquesta fita, que es disputa a Bisissari fins demà, tindrà avui dissabte una nova jornada maratoniana, amb 36 zones a partir de les 17.00, i l’orientació de la nit, que durarà fins les 03.00.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT