PUBLICITAT

LA SEU D'URGELL

Bons resultats per a les palistes andorranes a la Segre Cup

L’entrenador de la FACC-Sant Eloi està satisfet amb l’inici de la temporada del seu equip

Per EL PERIÒDIC

Una de les palistes de la FACC-Sant Eloi, en plena competició.
Una de les palistes de la FACC-Sant Eloi, en plena competició. | FACC-Sant Eloi
Bon inici de temporada de la Federació Andorrana de Canoa-Caiac (FACC). L’equip de competició de la FACC-Sant Eloi (Federació Andorrana de Canoa-Caiac) va iniciar la temporada en competicions internacionals participant en la Segre Cup, prova que consta de dos competicions: la primera va tenir lloc divendres passat a Ponts i, la segona, dissabte a la Seu d’Urgell. A la Segre Cup hi van competir 153 palistes pocedents de set països: Andorra, Espanya, França, Portugal, Rússia, Veneçuela i Kazakhstan.

Entre els resultats obtinguts pels participants de la FACC-Sant Eloi destaca el quart lloc obtingut per Mònica Dòria en la modalitat de C1 (canoa individual), empatant en punts amb la palista Miren Lazkano , de l’equip ATSS, que ha estat tercera en la classificació final. La palista del FACC Laura Pellicer ha estat sisena en C1.

En la modalitat de K1 (caiac individual) les palistes andorranes Mònica Dòria, Zoé Pastor i Laura Pellicer s’han classificat en les posicions cinquena, sisena i setena de la general, respectivament.

A més de les tres palistes andorranes, a la Segre Cup també han participat els palistes Marc Pellicer i Martí Mallol, que no ‘shan classificat entre els deu primers.
La valoració dels resultats han estat molt satisfactòris, tenint en compte l’alt nivell de les proves. L’entrenador de la Federació, Toni Cadena, considera que els resultats són «un inici de temporada molt satisfactori. Ara ja tenim els ulls posats en les pròximes competicions internacionals». La prova següent és la Copa Pirineus.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT