PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Iniciativa per fer un parc exclusiu per als gossos

Els animals podrien córrer lliures per la zona i l’accés seria per a socis

Per E. J. M.

Uns gossos corren lliurement.
Uns gossos corren lliurement. | LAIKA
Una particular està realitzant una enquesta en línia per conèixer l’interès dels propietaris de gossos  en disposar d’un parc exclusiu perquè els animals puguin córrer lliurement i socialitzar-se. L’accés a la zona seria per als socis.

Segons consta el l’enquesta, «Zona Gos! seria una organització sense ànim de lucre i consistiria en un parc (zona d’esbarjo) per gossos a Andorra on aquests i els seus amos podrien gaudir d’un espai on el gos no va lligat i així poder jugar i socialitzar amb d’altres gossos».

A més, a Zona Gos! també «s’hi podrien celebrar múltiples activitats d’empreses i organitzacions col·laboradores com entrenaments de diferents tipus, agility, reportatges fotogràfics, concursos, jornades d’adopció dels gossos de la gossera... També disposaria d’una caseta on hi podria haver un punt de venda de diversos articles per a gossos i una zona per poder-los rentar...».

Per tirar endavant el parc, Zona Gos! «necessita que hi hagi el major nombre de persones interessades en la seva existència i disposada a aportar el seu granet de sorra per fer-lo sostenible». L’enquesta pregunta quant estarien disposats a pagar els amos dels gossos per utilitzar el parc, a partir de 5 euros mensuals, i els pregunta a partir de quin preu ho considerarien excessiu.

AMICS DELS ANIMALS // D’altra banda, des de fa uns dies es poden veure als aparadors de diversos establiments comercials uns distintius que els acredita com a Amics dels Animals., que significa que els gossos hi són benvinguts. L’entitat Laika ha començat la distribució pels comerços que ho sol·liciten.

Laika realitza una tasca de conscienciació i acció sobre la cura dels animals, promovent les adopcions dels animals que es troben a la gossera o dels gats que estan en cases d’acollida, i també recapta fons per finançar intervencions quirúrgiques d’alt cost i menjar per a les colònies de gats.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT