PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Naturlandia espera arribar aquest any als 180.000 visitants

Es factura un 35% més en el que portem d’any respecte al mateix període del 2014

Per Josep Romero

Un grup de persones visiten les instal·lacions del parc temàtic d’animals de Naturlandia, a Sant Julià de Lòria.
Un grup de persones visiten les instal·lacions del parc temàtic d’animals de Naturlandia, a Sant Julià de Lòria. | Àlex Lara
Naturlandia viu moments dolços des de principis d’any tenint en compte les xifres de facturació i visitants. Així l’ecoparc va registrar de gener fins a finals de març un augment de clients d’aproximadament un 5%, segons va explicar la responsable comercial del complex lúdic, Vicky Grau. La bona qualitat de la neu va permetre que les pistes d’esquí s’omplissin d’esquiadors i alhora aconseguir mantenir un bon nivell de públic per a la resta d’activitats que ofereix el parc. Grau va explicar que «estem en una línia creixent» i si la tendència no canvia es poden arribar als 180.000 visitants a finals d’aquest any.

Les bones perspectives van acompanyades també d’una facturació que fins ara s’enfila a un 35% més en relació al mateix període de temps del 2014. Sens dubte, també ha ajudat a tenir fins al moment els números en positiu una setmana òptima de Carnaval que va omplir l’alberg amb una capacitat per 120 llits i la Borda de Conangle. Una borda que, per cert, recentment, ha obtingut la classificació de rural.

En aquest context tot apunta que la Setmana Santa també permetrà acabar d’arrodonir la bona temporada. La qualitat de la neu, «possiblement la millor de l’any», segons els comentaris d’alguns visitants, farà que siguin moltes les persones que optin per esquiar pels quinze quilòmetres de pistes que té l’estació. Les bones condicions del temps i l’estat de la neu són tota una garantia per al potencial visitant que es decanti per realitzar alguna de les activitats que es fan a l’ecoparc.

Justament ahir va acabar el programa d’esquí escolar amb una mitjana diària de 200 nens que van poder gaudir de la neu. Aproximadament uns 10.000 infants de totes les parròquies hi van participar. La baixada de les temperatures van possibilitar també que els canons poguessin fabricar més neu i aconseguir prolongar les activitats escolars.

NOVA TEMPORADA/ La temporada actual s’allargarà fins el proper 20 d’abril. A partir d’aquesta data i durant 4 dies el parc farà una aturada tècnica, per començar a preparar les activitats d’estiu, amb un canvi de horari d’obertura que serà des de llavors de 10 a 6 de la tarda.

Uns canvis que afectaran sobretot la cota 2.000. Així per exemple l’actual granja escola es traslladarà a aquesta altitud.  L’aturada servirà, segons Grau, per fer una revisió complerta de les activitats per fer el canvi d’activitats.

Els responsables de Naturlandia aposten enguany per augmentar el nombre de visitants a l’ecoparc durant el juliol, un mes que acostuma a ser fluix turísticament. Així Grau va indicar que aquest any centraran els seus esforços en promocionar el complex en aquest període aprofitant la feina que puguin fer conjuntament amb Andorra Turisme i amb altres actius turístics del país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT