PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un home de 64 anys conduïa amb una taxa de 3,27

La policia ha detingut un jove per violència domèstica i amenaces

Per El Periòdic

Un policia realitza un control d'alcoholèmia.
Un policia realitza un control d'alcoholèmia. | El Periòdic
Probablement un home de 64 anys ha aconseguit el rècord de conducció amb la taxa d’alcoholèmia més alta: 3,27 grams d’alcohol per litre de sang. La taxa d’alcoholèmia permesa és d’un màxim de 0,5 g/l. L’home, resident espanyol, va ser detingut divendres passat a les 18.45 mentre circulava.

El conductor ebri és una de les tretze persones detingudes la setmana passada per diversos delictes. Contra la seguretat del trànsit es van detenir cinc persones (inclosa la de la taxa de 3,27), entre elles un home de 47 anys amb la gens menyspreable taxa de 2,58 g/l. En un dels controls, en què un jove andorrà de 19 anys va ser detingut per conduir amb una taxa d’1,05 g/l, els agents van detenir un dels ocupants del vehicle per insultar-los. El jove, andorrà de 20 anys, està acusat d’un presumpte delicte contra l’honor per injúries a funcionaris de la policia en l’exercici de les seves funcions.

D’altra banda, també va ser detingut un home andorrà de 25 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments i amenaces en l’àmbit domèstic. Un altre home, no-resident, de nacionalitat romanesa i de 34 anys, va ser detingut a Arinsal com a presumpte autor d’amenaces de mort, injúries i resistència greu a la policia. Un local d’Arinsal va avisar la patrulla de matinada perquè l’home increpava els treballadors i la clientela. També van ser detinguts un home per conduir amb un carnet de cinduir falsificat i un altre per conduir amb el permís suspès.

Durant la setmana passada la policia va detenir tres homes per cometre presumptament delictes contra la salut pública. Un resident suec de 22 anys i un no-resident italià de 32 anys van ser detinguts a Soldeu per possessió i consum de cocaïna i haixix. També va ser detingut un no-resident britànic de 21 anys per possessió d’èxtasi.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT