PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Planellas dibuixa la història de Catalunya en vinyetes

Aloma Editors divulgarà el còmic el dia de Sant Jordi a Barcelona

Per EL PERIÒDIC

Una de les pàgines d’‘Història digital de Catalunya’.
Una de les pàgines d’‘Història digital de Catalunya’. | ALOMA EDITORS / JORDI PLANELLAS
El dibuixant Jordi Planellas torna a sorprendre amb un nou projecte d’historieta gràfica impulsat per Aloma Editors: Història digital de Catalunya. Planellas va dibuixar (i escriure) l’any 2013 el còmic Història digital d’Andorra (Aloma Editors), una obra que recollia la història de les Valls des de l’antiguitat fins a l’actualitat del país i ara ho ha fet amb la història de Catalunya.

Història digital de Catalunya conté 64 pàgines, més de 500 vinyetes, 600 personatges, 40 mapes explicatius i 36 codis QR que amplien la informació. El llibre explica els esdeveniments que han marcat Catalunya al llarg de la seva història mil·lenària. El còmic viatja des dels primers bacteris protocatalans fins a la convocatòria de les eleccions del pròxim 27 de setembre. Preveient que els pròxims mesos seran decisius per al futur de Catalunya, el còmic s’anirà posant al dia amb actualitzacions periòdiques a la pàgina web de l’editorial, www.alomaeditors.com.

El llibre tindrà una tirada de 7.500 exemplars que es distribuiran als quioscos de Catalunya a partir del 17 d’abril perquè estigui al carrer per Sant Jordi. Durant la jornada del 23 d’abril s’ubicarà un estand d’Aloma Editors a Barcelona, concretament a la cruïlla de Rambla Catalunya amb el carrer València, on Planellas firmarà exemplars. A partir del mes de maig el còmic es podrà comprar, per 15 euros, a totes les llibreries de Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT