PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Canillo embellirà el nucli antic i renovarà els serveis

El comú convoca les empreses a un concurs d’idees

Per E.J.M.

Vista general del centre històric de Canillo.
Vista general del centre històric de Canillo. | Àlex Lara
El Comú de Canillo està decidit a rentar la cara del centre històric canillenc, amb un ambiciós projecte d’embelliment del nucli antic, és a dir, de la zona on s’ubica l’església de Sant Serni. Per això, la corporació ha acordat convocar les empreses a «un concurs públic nacional d’idees per la selecció d’un equip de professionals de l’arquitectura i de l’enginyeria per a la redacció del projecte i direcció de les obres d’embelliment del nucli antic del poble de Canillo i la renovació del serveis».

«La voluntat és potenciar el centre històric i fer-lo més amable i atractiu per al turisme, fins i tot, que sigui per a vianants», va argumentar el president de la comissió d’obres de Canillo, Salvador Brillas. El conseller va explicar que s’han de renovar el serveis soterrats i aprofitant que s’aixecarà el paviment s’inclou en el projecte l’embelliment de la zona. «La millora dels serveis inclou la separació de les aigües pluvials i de les aigües residuals, la millora de la canalització de l’aigua potable i els serveis de Feda i d’Andorra Telecom», va matisar. El projecte ha d’incloure també la proposta d’embelliment que pot consistir «en un nou paviment, enllumenat, mobiliari públic, senyalització, etcètera».

Les propostes es poden presentar fins al 17 d’abril i quan s’hagin revisat es decidirà quin tipus de projecte encaixa amb el nucli antic i es determinarà el pressupost. Amb tot, Brillas va matisar que «el projecte es farà amb fases».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT