PUBLICITAT

El Govern treballa un conveni amb les escoles religioses

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Bartumeu, en primer terme, i Vela, al fons, ahir. Foto: SFG

El Govern treballa per definir un conveni que reguli les relacions dels centres educatius congregacionals amb l’Estat. Així ho va explicar la ministra d’Educació i Cultura, Susanna Vela, durant la visita que va fer ahir al col·legi Sagrada Família d’Escaldes-Engordany. Vela va recordar que la regulació d’aquesta relació és un precepte de la Llei d’educació del 1994 i que mai no s’ha tirat endavant.

Al llarg del matí, Vela va visitar diferents centres educatius d’Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria, acompanyada del cap de Govern, Jaume Bartumeu. Durant la visita a les escoles espanyola i francesa de Sant Julià de Lòria, Susanna Vela va elogiar les instal·lacions i els bons professionals que treballen en aquests centres. La ministra va posar en relleu la bona relació existent entre les dues escoles, que comparteixen algunes de les seves instal·lacions.

En aquest sentit, va posar com a exemple el menjador escolar: «Es tracta d’un espai que fomenta la cohesió social i en el qual els alumnes comparteixen coneixements i amistats», va dir la ministra. Vela va elogiar igualment la riquesa de l’educació a Andorra, on conviuen tres sistemes educatius.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT