PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detinguts 3 homes per contraban

Al veure’s sorpresos pels Mossos d’Esquadra, els van atacar amb una barra de ferro

Per EL PERIÒDIC

Els Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal, adscrits a l’Àrea d’Investigació Criminal del Pirineu, van comunicar dissabte la detenció, el passat dia 6, de tres homes de 21, 24 i 30 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la Seu d’Urgell, com a presumptes autors de delictes de contraban i atemptat a agents de l’autoritat.
Pels volts de les 10.30 hores, els Mossos estaven vigilant un aparcament privat de la capital de l’Alt Urgell ja que tenien constància que, de forma periòdica, s’hi podria estar produint contraban de tabac. Al cap d’unes hores, a la tarda, els agents van observar com dos vehicles sortien del pàrquing, es dirigien cap a Andorra i, instants més tard, retornaven al pàrquing de la Seu.
Els agents, un cop van comprovar que a l’interior del pàrquing hi havia tabac, van procedir a la identificació de les persones. Els presumptes contrabandistes, en veure’s sorpresos pels Mossos, van reaccionar de manera agressiva i van atacar els agents amb una barra de ferro, tot provocant-los diverses lesions. Els mossos els van reduir i els van detenir pels delictes de contraban i d’atemptat.
Segons informa Ràdio Seu, tot seguit van escorcollar els dos vehicles propietat dels detinguts i hi van localitzar 7.700 paquets de tabac sense el segell timbre de la hisenda espanyola amb un import que ascendeix a 39.952 euros.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT