PUBLICITAT

35.000 euros per millorar les vies ferrades de Canillo

El concurs públic pretén arreglar els desperfectes produïts pel fred i el gel

| Tony Lara
El Comú de Canillo ha licitat un concurs públic per contractar una empresa que s’encarregui d’analitzar l’estat de les vies ferrades de la parròquia i d’arranjar els desperfectes que presenten de cara a la temporada d’estiu. L’import màxim que s’hi destinarà és de 35.000 euros i es tracta del primer cop que la corporació decideix encarregar aquests treballs a una empresa externa, en comptes de fer-ho amb recursos propis. Després d’arranjar els desperfectes que presenten les vies, l’empresa haurà de presentar un informe al Govern determinant el correcte estat dels traçats.
Segons informa l’ANA, l’objectiu del concurs públic, que aquest dimecres s’ha publicat al BOPA, és poder arranjar els desperfectes que presenten les vies ferrades de la parròquia de Canillo per tal que estiguin en perfectes condicions per a la temporada d’estiu. En total, el Comú és el titular de quatre vies ferrades i de dues vies cable d’escalada, totes elles a la zona del Roc del Quer.
La tardor passada es van haver de tancar dos dels traçats, l’un per una caiguda de rocs i l’altre perquè un dels ponts es va desenganxar. Aquests desperfectes, juntament amb d’altres que s’han produït al llarg de l’hivern a causa de la neu i del gel, seran els que s’arranjaran mitjançant el concurs.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT