PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp reformarà el camí que uneix els nuclis històrics

El Comú demana projectes per reformar 1,4 km de passeig

Per E. J. M. / Foto:Tony Lara

Un tram del passeig de Mojácar d’Encamp.
Un tram del passeig de Mojácar d’Encamp. | TONY LARA
el Comú d’Encamp convoca les empreses a un concurs nacional «per a l’adjudicació dels treballs tècnics de redacció del projecte i direcció d’obra del projecte d’adequació d’un itinerari cultural entre els nuclis tradicionals de les Bons, la Mosquera, el Tremat i Encamp». El projecte consisteix en la reforma del camí que segueix el riu, en un tram d’1,4 quilòmetres.

L’actuació consistirà en una reforma integral del passeig de Mojácar, del passeig de l’Alguer, i del camí que passa pel Prat Gran i arriba fins al poblet d’Encamp (a l’església de Santa Eulàlia). Aquests camins no s’han reformat mai i ara es vol intervenir en el paviment, el mobiliari urbà, etcètera. Més endavant també se senyalitzarà l’itinerari cultural. Les empreses interessades a participar al concurs poden retirar el plec de bases al Comú d’Encamp. L’obertura dels plecs es farà el 14 d’abril.

D’altra banda, el Comú d’Andorra la Vella ha convocat les empreses a un concurs nacional per «adjudicar els treballs de construcció d’un pont al camí de la Margineda, sobre el riu Enclar». Es tracta d’un tram que hi ha a prop de la Torre dels Russos, a Santa Coloma, per on passa el riu i que és intransitable, tant per a vehicles com per a vianants, quan el riu baixa molt ple. L’obra durarà dos mesos i costarà entre 50.000 i 60.000 euros, segons va informar ahir el conseller d’urbanisme i obres públiques, Eron Estany. Les ofertes s’obriran el 13 d’abril.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT