PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Banco Madrid assegura a Carchat la seva continuïtat

L’entitat, intervinguda pel Banc d’Espanya, li dóna suport per ser al Mundial

Per JOAN JOSEP BLASCO

Joan Carchat competint al Ral·li Catalunya-Costa Daurada.
Joan Carchat competint al Ral·li Catalunya-Costa Daurada. | ACSM
L’aparició de Joan Carchat per aquesta temporada al Mundial de ral·lis continua en el seu procés d’adquirir el pressupost necessari per poder realitzar el calendari. El pilot ordinenc té com a patrocinador principal al Banco Madrid, entitat que dilluns era intervinguda pel Banc d’Espanya arrel de tot l’afer amb la Banca Privada d’Andorra (BPA). Aquesta situació no el neguiteja per a seguir comptant amb el suport econòmic de l’entitat bancària.

Des de fa setmanes Carchat, que estarà al volant d’un Mitsubishi Lancer Evo X, tracta de reunir el pressupost necessari per a confeccionar un calendari de 7 proves del Mundial. Banco Madrid, que és propietat de BPA, va apostar per ell i té la intenció de continuar amb la relació per a que doni el salt al Mundial. De seguida que es va fer pública la noticia de la intervenció, Carchat es va posar en contacte amb representants de l’entitat, que van indicar-li que no havia de patir de cara al seu projecte esportiu. «M’han dit que puc estar molt tranquil, que no hi haurà cap problema i que tot tirarà endavant», assegura el pilot, que confia en el compromís de l’entitat bancaria en el seu programa. La temporada passada li va donar suport en la seva participació en el Campionat d’Espanya de ral·lis d’asfalt, on es va proclamar campió del grupo N i de la Mitsubishi Evo Cup.

Aquest mes confia en poder tancar el pressupost. «Del març no pot passar, perquè ja se’ns tira el temps a sobre». La primera prova en la que té plantejat participar és en el Ral·li de Portugal, que es disputa del 21 al 24 de maig. Les inscripcions es tanquen amb més d’un mes d’antel·lació, pel que necessita tenir la confirmació abans de concloure març. El calendari que té pensat completar compta amb les proves de Sardenya, Polònia o Finlàndia, Alemanya, França, Catalunya i Gran Bretanya. Totes les proves són a Europa per ajustar al màxim el pressupost i que no es dispari amb costoses despeses de transport i logística.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT