PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Augmenta la contracatació de fronterers de l’Alt Urgell

12% més de llocs de treball trobats per gent de la comarca veïna

Per El Periòdic

La Seu d'Urgell
La Seu d'Urgell | Tony Lara
Les gestions realitzades per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell tant amb el Govern d’Andorra com amb les empreses andorranes estan començant a donar resultats positius pel que fa a la contractació per personal laboral procedents de la la Seu i comarca.
Això es desprèn de les dades facilitades a l’Ajuntament de la Seu d’Urgell per part  Ministeri d’Interior i Justícia del Govern d’Andorra que assenyalen que el període que va del 29 d’octubre de 2014 al 6 de març de 2015, el creixement de la quota temporal de fronterers -sector hostaleria, turisme i comerç- ha estat del 12% respecte al mateix període de l’any anterior.
Una altra dada que confirma aquesta millora de resultats és que la quota general d’autoritzacions frontereres, on s’inclouen perfils professionals singulars com personal directiu, tècnics superiors i de suport, auxiliars d’infermeria, entre d’altres, que han augmentat en aquest mateix període respecte l’any anterior en un 33%.
Davant d’aquests resultats, l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, manifesta que «són més positius que la temporada passada i estem segurs que les gestions acordades entre l’ajuntament, el govern d’Andorra i les empreses del Principat hi tenen molt a veure. Malgrat tot, la situació és encara difícil i seguirem treballant perquè els resultats puguin ser encara millors». Batalla remarca que des de l’Ajuntament urgellenc es faran gestions per contactar directament amb grups d’empreses d’Andorra, com entitats bancàries, grans magatzems, equipaments turístics, entre d’altres, per poder anar més enllà. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT