PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Projecte Mut presenta ‘IDÒ’ a la Fada Ignorant

El grup eivissenc repeteix la seva visita a Andorra en un format acústic

Per EL PERIÒDIC

David Serra i Joan Barbé durant una visita a Andorra.
David Serra i Joan Barbé durant una visita a Andorra. | ÀLEX LARA
El grup eivissenc Projecte Mut actuarà el proper mes d’abril al bar musical la Fada Ignorant d’Andorra la Vella. Format l’any 2005 pel cantant David Serra i el músic Joan Barbé, el grup de folk-rock  presentà el seu darrer disc, IDÒ, que va veure la llum a finals de l’any passat i que ja els ha portat a Barcelona, Mallorca i Formentera a més de la seva natal Eivissa, i els ha de portar també al País València i Madrid i nombrosos pobles i ciutats de Catalunya, a més de participar en festivals tan reconeguts com el Canet Rock, a Canet de Mar. Segons ells mateixos, IDÒ és una reflexió festiva i desenfadada amb so folk mediterrani on segueixen «bevent de tots els punts cardinals a l’hora de composar i agafant textos de poetes d’arreu dels Països Catalans». El títol de l’àlbum fa referència a una expressió que s’utilitza a les illes.
 
Gràcies al seu darrer treball han estat nominats a Artista Revelació 2014 dels Premis ARC, finalistes a tres categories dels Premis Enderrock (millor disc de pop/rock, millor grup i millor portada de disc) i a Disc Català de l’any (RNE), a més d’estar entre els 19 finalistes del certamen Terra i Cultura amb el tema Insomni. 
 
La seva relació amb la Fada Ignorant va començar a principis del 2013, quan per primera vegada Projecte Mut trepitjava terres andorranes presentant el seu segon disc Corda i poal. Des d’aleshores les visites s’han repetit cada vegada que sortia un nou àlbum. 
 
En un format acústic, més íntim que l’habitual, però sense perdre la vessant més folk que reapareix a IDÒ, David Serra i Joan Barbé ompliran la Fada de lletres d’amor i desamor. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT