PUBLICITAT

Benet confia en que l'ACU continuï amb nova junta

PEPA GALLEGO / MARC RODRÍGUEZ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Claude Benet, ministre de Turisme, Comerç i Indústria Foto: TONY LARA

El ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claude Benet, confia en què l’Associació de Consumidors i Usuaris (ACU) continuï amb gent de dins que estigui disposada a formar una nova junta. Així ho va avançar ahir Benet, després d’haver-se reunit amb representants de l’ACU el passat dimarts.

L’Executiu va aprovar ahir una partida pressupostària de 30.000 euros per fer front a les despeses de funcionament de l’associació d’aquí a finals d’any. Una partida que va ser demanada pel Govern a través d’un crèdit extraordinari i que no va ser aprovat per l’oposició.

Benet va explicar que el Govern es va comprometre amb l’associació a augmentar l’ajuda per pagar part del dèficit que té l’ACU. Donada la situació política actual, i a manca de pressupost, l’Executiu va reconduir la mateixa partida del 2009 destinada a l’ens, i va demanar mitjançant un crèdit extraordinari l’augment compromès per fer front a part del dèficit que té l’associació. Aquest crèdit va ser el què no es va aprovar al Consell i per aquest motiu, el Govern ha hagut d’aprovar una partida .

«L’ACU és l’interlocutor imprescindible per a un Govern que aposta per la qualitat del servei del comerç ,i nosaltres ens hem de comprometre a garantir el que faci falta», va manifestar ahir Benet.

El ministre de Turisme i Comerç entén que l’ACU sigui un ens que depengui exclusivament de les subvencions públiques, i des de l’Executiu es va comprometre a continuar buscant recursos per assegurar les despeses corrents.

CONTACTES AMB L’ACU / Tal i com va informar EL PERIÒDIC D’ANDORRA ahir, el ministre de Turisme i Comerç es va reunir amb la representant de l’ACU, Angelina Mas, el passat dimarts. Segons va manifestar ahir Benet, durant aquesta reunió, en la què el ministre va manifestar que va ser amb representants de l’ens, es va assabentar que en la mateixa associació hi ha gent que està disposada a formar part d’una nova junta perquè no desaparegui l’ACU.

Aquestes declaracions són una resposta a les decisions preses en la junta celebrada el passat dimarts, en la què es va proposar dissoldre l’ens en la pròxima assemblea de l’associació que se celebrarà la darrera setmana d’aquest mes. En aquesta mateixa junta, es va manifestar que s’explicarà la situació actual de l’ACU i les perspectives que es tenen, així com la dissolució de la junta i la proposta, en cas que ningú es presenti, de posar fi a l’Associació de Consumidors i Usuaris.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT