L’Enfaf es retroba amb el triomf

L’equip andorrà trenca una ratxa de tres partits sense vèncer amb una estratègia ben curiosa

Les jugadores de l'Enfaf juvenil, ahir contra el Mercantil a Sabadell
Les jugadores de l'Enfaf juvenil, ahir contra el Mercantil a Sabadell | FAF
L’Enfaf va posar ahir punt i final a una ratxa de tres partits sense guanyar i ho va fer, a més, amb bon joc i una estratègia ben curiosa que va permetre golejar al camp del Mercantil. 0-3 per a un equip que, amb tot, continua instal·lat en la zona mitja baixa de la taula.

L’inici va mostrar dos equips oberts , verticals, amb ganes de gol. Això va provocar un intercanvi de cops en el qual va sortir guanyador l’equip que dirigeix Joan Carles Ruiz, que es va avançar amb un gol de Maria Ruzafa, la qual va superar la meta local en un colze a colze.

EL JUVENIL, LA CREU, ÉS GOLEJAT
El cadet juvenil de l’Enfaf també tenia partit al camp del Mercantil però no va poder seguir les petjades de l’equip sènior, ja que va perdre per 4-0 en un partit que ja havia deixat escapar al descans, amb 0-3. El juvenil tindrà descans la setmana vinent i a l’altra jugarà a Viladecavalls.La primera part va finalitzar amb la sensació d’igualtat. Podia passar qualsevol cosa. Però el tècnic tricolor va decidir jugar amb un 5-2-3 i l’Enfaf va passar a tenir el partit totalment controlat i a sentenciar. Les locals no passaven del mig del camp  ben d’hora, al minut 52, va arribar el gol de Tere i poc després la sentència, de Bibi. «És curiós que amb un esquema tàctic defensiu hem passat a dominar. De vegades funciona fer coses així, il·lògiques. Hem anul·lat completament el seu mig del camp i de fet, crec que el marcador al final s’ha fet curt», va explicar després del partit Garcia. Així doncs, tres punts més i a pensar en el pròxim rival, que serà el l’AEM.