PUBLICITAT

La neu obliga a suspendre els partits a Aixovall

Lusitans, FC Santa Coloma i Ordino B accedeixen a quarts

La neu que va fer acte de presències des de dissabte al migdia i durant 24 hores va provocar un problema en el calendari de competició de la Federació Andorrana de Futbol. Si durant aquest cap de setmana i els dos pròxims estava previst jugar els vuitens, quarts i semifinals de la Copa Constitució 2015, a la primera s’han de replantejar els horaris perquè es van haver de suspendre cinc dels vuit enfrontaments: Penya Encarnada-UE, Inter d’Escaldes-Encamp B, Extremenya-Sant Julià, Engordany-Encamp i Ordino-La Massana. Tots, perquè s’havien de disputar ahir a Aixovall, que va despertar-se amb una catifa blanca, i la FAF va haver de suspendre els partits del camp lauredià. Els filials de l’Ordino i la UE ja havien jugat dissabte i tant el Ranger’s-Lusitans com el Lusitans B-FC Santa Coloma, previstos a Alàs, també es van tirar endavant. Està clar que s’haurà de trobar un forat a les dates, ja sigui jugant entre setmana o retrasant-ho tot una setmana perquè el calendari encaixi fins a final de temporada.

El nou format a l’anglesa, sense partits de tornada, no ha deparat cap sorpresa en forma de resultat i de fet, continua evidenciant-se l’enorme diferència entre la primera i segona divisió, per exemple en el 0-10 del Lusitans contra el Ranger’s.

L’equip de Vicens Marquès no va tenir rival. Al minut 12 ja guanyava i tenia l’eliminatòria ressolta amb un 0-4. Al final dels 90 minuts l’electrònic ja registrava una desena, dels quals Alfi va marcar quatre gols, Pedro dos, Leo, Sonejee i Bruninho un, i Parra un altre en pròpia meta. El pròxim rival serà el guanyador de l’Ordino-La Massana.

FESTIVAL DE GOLS DE L'FCSC
Per a l’FC Lusitans B va ser com un entrenament de luxe i per a l’FC Santa Coloma, un festival de gols que es veia venir però que deixen en evidència coses estranyes del futbol andorrà com poder jugar contra el teu propi filial i aconseguir resultats gens habituals com aquest 0-9. El conjunt que dirigeix Richard Imbernon no va tenir problemes per aconseguir ben d’hora en gran objectiu: obrir la llauna. Ho va fer Cristian al minut 8 i a partir de llavors tot va ser més fàcil. Riera acabaria fent un pòquer de gols i també marcarien Rodríguez, Juanfer Laín, Ildefons Lima i Alejandro.

L'ORDINO B RESSOL ABANS DEL DESCANS
L’únic partit que es va disputar dissabte i que va donar inici a la Copa Constitució 2015 va ser un duel entre filials, en el qual l’Ordino es va imposar a la UE en un partit carregat de coses. A destacar les expulsions d’Aurenche als minuts 47 i 70 per als ordinencs i la de Pere Aloy al 66 per als colomencs; totes tres per doble amonestació. La clau va ser que l’Ordino B va marxar amb un favorable 0-4 al descans tot i que va encaixar dos gols en la segona part que li va complicar la classificació. De fet va acabar demanant l’hora. Li espera l’FC Santa Coloma en quarts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT