L’FC Andorra es desconnecta en la segona part i acaba patint

L’equip es va mostrar inoperant en la represa, mostrant una imatge molt diferent a la del primer període

Per JOAN JOSEP BLASCO

Tres jugadors de l'Alcarràs surten al pas de Juli Sànchez
Tres jugadors de l'Alcarràs surten al pas de Juli Sànchez | FCA
És curiós que en els últims partits l’FC Andorra quan juga malament guanya i que quan ho fa bé, perd. Contra l’FC Alcarràs va ser aquest segon cas. Tal és així que va ser «un dels pitjors partits de la temporada», com assenyalava en acabar el matx l’entrenador tricolor, Justo Ruiz. Els tricolors van vèncer 2-1.

Com era d’esperar els andorrans van agafar de seguida el control. Era evident quin equip era el que buscava els tres punts i quin es conformava amb l’empat. Al minut 16 Sebas obria el marcador, amb una jugada personal introduint-se a l’àrea, superant l’entrada de dos defenses i marcant amb un fort xut a. El gol feia justícia al que s’estava veient. Riera, amb una rematada des la frontal, veia com la pilota s’escapava fregant la base del pal. Els lleidatans es trobaven inoperants de cara a porteria. El més destacat va ser un xut d’Andreu al lateral de la xarxa.

Els darrers instants del primer temps van ser moguts. Al 43 Sebas feia el segon. Ludo robava una pilota al mig del camp i després de triangular rematava dins l’àrea. El porter rebutjava l’esfèrica i Sebas la recollia per marcar. Però encara quedava temps per a més moviments. Just abans del descans un error en les marques en el servei de banda permetia Murillo quedar-se sol davant Pol i superar-lo. La segona part va ser soporífera. El desencert va imperar. L’FC Andorra es va oblidar de jugar, fent-ho massa individual, i sense ser capaç de trenar. A l’Alcarràs ja li anava bé aquest joc per intentar sorprendre en qualsevol jugada. Al 52 una mala caiguda de Ferré en un salt va fer que fos substituït. El jugador no recordava el que havia passat, i era traslladat a l’hospital per precaució. També va anar al centre hospitalari un dels líniers, que a la mitja part va necessitar assistència mèdica. Les ocasions de gol van ser nul·les. L’única va estar als peus de Juli, que enviava la pilota fora quan ho tenia tot a favor. «Hem tingut massa ansietat i precipitació», indicava Ruiz, remarcant que «l’equip ha de jugar molt millor»