La Seu d'Urgell
Xerrada sobre la normativa de consum
La conferència serveix per a explicar la nova reglamentació europea
El Consell Comarcal de l’Alt Urgell (CCAU), en col·laboració amb diverses institucions i entitats, va iniciar ahir una nova edició del programa ‘Esmorzars dels divendres al CETAP’. La primera xerrada, a càrrec de la tècnica de Consum del CCAU, Sílvia Parramon, es va centrar en la normativa de consum per a bars i restaurants.
La conferència va servir per explicar la nova reglamentació europea sobre aliments al·lègics o intoleràncies, els preus (que han de ser sempre amb IVA), els tiquets de caixa i les factures, com s’ha de dur a terme el pagament amb targeta de crèdit o dèbit, i els requisits lingüístics. Parramon també va parlar dels fulls de reclamació o denúncies i la mediació i l’arbitratge de consum. Els ‘Esmorzars’ és una iniciativa per assessorar.
La conferència va servir per explicar la nova reglamentació europea sobre aliments al·lègics o intoleràncies, els preus (que han de ser sempre amb IVA), els tiquets de caixa i les factures, com s’ha de dur a terme el pagament amb targeta de crèdit o dèbit, i els requisits lingüístics. Parramon també va parlar dels fulls de reclamació o denúncies i la mediació i l’arbitratge de consum. Els ‘Esmorzars’ és una iniciativa per assessorar.