PUBLICITAT

Koldo assumeix que tenir Pujol i Andorrà serà difícil

r. m. s.
escaldes-engordany

Periodic
Foto:

Koldo Álvarez sap que poder comptar amb Marc Pujol i Xavi Andorrà serà complicat. Els dos jugadors, lesionats dissabte passat en l?últim partit de lliga del FC Andorra contra el Balaguer B, coneixeran avui els resultats de les seves proves mèdiques, però tot apunta que la seva presència per al matx de divendres contra Macedònia serà bastant complicada.

Els altres 24 jugadors de la preselecció que va presentar dilluns el tècnic, es van exercitar amb normalitat al camp d?Alàs, on van continuar ahir els entrenaments de cara al matx contra els macedonis.

Xavi Andorrà va passar ahir un reconeixement mèdic amb una ressonància al turmell afectat, i aquest matí sabrà ja els resultats, amb la qual cosa Koldo podrà decidir què fer amb ell. Andorrà es va lesionar en un salt al mig del camp en què en caure es va fer mal al peu.

Pel que fa a Pujol, el jugador és a l?aguait de la decisió dels metges en el seu cas. El mig-campista va notar una punxada a l?abductor als vint minuts de la segona part del duel del passat diumenge a Aixovall, i de seguida va demanar el canvi, ja que a la primera part ja va notar alguna molèstia.

Avui la selecció entrenarà a les 20.30 a Aixovall, i ja se sabrà si Pujol i Andorrà estan disponibles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT