PUBLICITAT

DA mostra els seus «avenços» de govern

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

 
Foto: DA

El candidat a cap de Govern, Toni Martí, i el cap de llista de la parroquial de Canillo, Jordi Alcobé, es van reunir ahir amb la Cambra de Comerç per exposar les principals línies de treball desenvolupades pels demòcrates durant la darrera legislatura i informar de quin és el projecte de continuïtat de DA.

Martí va manifestar que cal seguir impulsant les bones relacions amb la comunitat internacional i que això passa per un acord d'associació amb la Unió Europea que els demòcrates voldran sotmetre a referèndum. Els candidats van afirmar que aquest Govern ha estat el de les grans reformes econòmiques i estructurals amb projectes com la signatura de diversos CDI, l'aplicació d'un model fiscal baix i homologable, la reforma de la CASS i les modificacions per poder assegurar les pensions de la funció pública. Martí va assegurar que aquestes reformes han permès diversificar l'economia d'una manera compatible i en harmonia amb la conservació dels pilars tradicionals d'Andorra.

obertura econòmica/ En la mateixa línia, Alcobé va fer referència a l'obertura econòmica «que ha permès atraure inversió estrangera». El demòcrata va recordar que des del 2012 s'han invertit en el país de forma directa un total de 152 milions d'euros que han comportat la creació de 427 nous negocis.

Els candidats van defensar que per a la propera legislatura, DA presenta un programa de continuïtat que ha d'impulsar totes les reformes dutes a terme per poder fer avançar Andorra cap a un futur més pròsper. Alcobé va declarar que un pas important és la simplificació administrativa i adequar el comerç a les noves necessitats per fer d'Andorra una plaça comercial atractiva.

Escaldes / Els candidats d'Escaldes-Engordany, Miquel Aleix i Vicenç Mateu, acompanyats de la resta de membres de la llista territorial i del candidat escaldenc a la nacional, Eric Jover, van fer ahir una presentació de la candidatura davant els mitjans de comunicació. Aleix va manifestar que els demòcrates es presenten a Escaldes-Engordany amb un «projecte clar i ben definit que vol continuar treballant en la mateixa línia». Aleix va definir el projecte de DA com una opció política preparada per governar des del primer dia de la nova legislatura.



Per a més informació consulti l'edició en paper.
 


 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT