PUBLICITAT

La Valira acollirà estudiants de secundària el curs 2015-2016

  • Rigau inaugura oficialment les noves instal·lacions
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

El centre educatiu La Valira començarà a rebre alumnes de secundària el curs 2015-2016. Les famílies podran escollir entre aquest centre o bé l'Institut Joan Brudieu a la propera fase de preinscripció. Ho va explicar ahir la consellera d'Ensenyament de la Generalitat, Irene Rigau, que va inaugurar oficialment les noves instal·lacions ubicades a l'Horta del Valira.

context poc favorable / Rigau va elogiar el consens que ha fet possible la construcció d'aquest edifici, en el qual la Generalitat ha invertit 3,7 milions d'euros en un context poc favorable a la creació de noves infraestructures. La consellera va agrair la predisposició que hi ha hagut entre pares i mares d'alumnes, mestres i l'Ajuntament de la Seu per fer possible el centre, informa RadioSeu.

L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, va matisar que els pares d'alumnes podran escollir en quin edifici volen que estudiïn secundària els seus fills, si bé les famílies de l'escola La Valira tindran preferència per seguir al mateix centre. Sí que es prioritzarà que els alumnes de la resta de la comarca vagin a un mateix centre de secundària, per facilitar el transport escolar.

La Valira estrenarà l'oferta de secundària amb dues línies de 30 alumnes, molts d'ells ja formats a Primària en el mateix indret, segons va detallar el cap territorial d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT