PUBLICITAT

Recuperar la confiança

  • El MoraBanc visita el Gran Canària en el moment més delicat dels de Joan Peñarroya
j. j. b. / a. c.
andorra la vella

Poques coses s'han de dir del moment actual del MoraBanc. Les set derrotes parlen per si soles, i l'equip de Joan Peñarroya sap el que li toca fer. «Sabem que hem de fer les coses molt millor», deia el tècnic català, però la pista de l'Herbalife no és el lloc més fàcil per acabar amb la mala ratxa de resultats. És veritat que el MoraBanc es va imposar a Andorra a principis de temporada, però va caldre fer 91 punts per poder-los vèncer, i a més va ser a casa. Quan toca anar de visitant, ja se sap quina és la història, però Peñarroya segueix confiant en aquest equip, que ha perdut confiança en els darrers partits: «Aquest equip ha demostrat que no depèn del rival per tenir opcions o per guanyar els partits. Depèn del que fem nosaltres. Hem competit contra equips d'Eurolliga, hem guanyat a equips d'Eurolliga, i hem perdut contra equips que, a priori, estaran en la part baixa», va comentar l'entrenador del MoraBanc.

L'Herbalife és equip de play-off i té un pavelló en el qual pocs poden vèncer. Només l'Unicaja, el Reial Madrid i el Bilbao han estat capaços de treure una victòria del Gran Canària Arena, i això ho sap Peñarroya: «Per guanyar un equip com el Gran Canària hauríem de fer un partit com vam fer a Bilbao però en comptes de 32 minuts, els 40», va comentar el tècnic. A més a més, els de Aito Garcia Reneses porten tres derrotes consecutives, la qual cosa els fa més perillosos perquè també estan necessitats de victòria, i més, tenint en compte que el proper cap de setmana seran els amfitrions de la Copa del Rei: «Guanyar a un rival de les seves característiques segur que és de la màxima dificultat, a una setmana d'organitzar un esdeveniment important per a ells com és organitzar la Copa del Rei», va explicar Joan Peñarroya.

Els jugadors del MoraBanc, com el seu tècnic, pensen en recuperar la confiança que han perdut després de les set derrotes, com és normal: «No he estat amb confiança, però tothom pot tenir dies dolents i hem de pensar que els bons han d'arribar. Hem de posar de la nostra part per tornar a tenir confiança i obtenir una victòria», va comentar el capità de l'equip, Víctor Sada.

Però la confiança no és l'únic en què pensen els jugadors tricolors, evidentment. Preocupa el fet que una altra derrota de l'equip --ja seria la vuitena seguida-- podria deixar el MoraBanc en zona de descens. Després d'haver acabat amb el marge respecte a la zona vermella davant el Guipúscoa, significa que qualsevol derrota els pot deixar ara en la zona no desitjada. Si ho fessin, podrien venir dues setmanes molt dures.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT