PUBLICITAT

Porta a porta 2.0

  • Liberals d'Andorra+Independents d'Ordino faran visites concertades per evitar l'«intrusime» que suposen les no pactades
J.R.BAIGES
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Pintat i Camp amb els sindicalistes de Bombers, ahir Foto: lda

Liberals d'Andorra+Independents d'Ordino faran visites concertades, enlloc del porta a porta. Els candidats ordinencs asseguren que no tothom accepta de bon grat l'«intrusisme» que suposa el tradicional porta a porta, i per aquest motiu innovaran en aquesta campanya i a partir de diumenge faran «quantes visites ens solicitin, convençuts que el tracte directe permet un contacte privilegiat amb les persones, però no farem visites que no hagin estat acordades ni pactades prèviament».

Paral·lelamemnt, es posaran a disposició dels electors una adreça electrònica i un perfil al Facebbok per respondre a tots els dubtes que sorgeixin als votants, «amb la voluntat de privilegiar el tracte amb les persones, que anomenarem el porta a porta 2.0».

D'altra banda, el cap de llista de Liberals d'Andorra (Ld'A), Josep Pintat, es va reunir ahir a la seu de la formació amb dos representants d'un dels dos sindicats de cos de bombers, l'A118. Juanjo Barrio i Miquel Àngel Adran van explicar en el decurs de la trobada, en què també va estar present el número 3 de la llista nacional, Joan Carles Camp, que una llei específica per al cos és una vella reivindicació que mai acaba d'arribar. Els dos representants del col·lectiu que aplega aproximadament la meitat dels efectius del cos de bombers, van assegurar que amb una llei quedarien definits aspectes com la disfunció actual de les graelles salarials dels cossos especials, la renovació de la plantilla i una assegurança específica per al grup de rescat.

Pintat també es va reunir amb tres membres de l'executiva del Sindicat Penitenciari Andorrà (SPA). La trobada, en què també van estar presents els números 2 i 3 de la llista nacional, Jordi Gallardo i Joan Carles Camp, es va centrar en la demanda per part dels sindicalistes d'una reglamentació per treballar en millors condicions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT