PUBLICITAT

Secnoa augmenta els ingressos un 23% respecte l'any passat

  • Xavier Jiménez substitueix Èric Bartolomé com a conseller de Convergents d'Ordino
IMAR MARTÍNEZ
ORDINO

Periodic
Jiménez rep la felicitació del cònsol Ventura Espot, ahir en el Comú d'Ordino Foto: TONY LARA

Els canvis a Secnoa amb el nomenament de Xabier Ajona com a director general d'Arcalís comencen a donar els seus fruits. Segons va afirmar el cònsol major, Ventura Espot, durant la sessió de comú d'Ordino, «fa uns dies estàvem per sobre dels ingressos pressupostats», augmentant en un 23% els obtinguts fins la mateixa data durant l'any passat. Segons el cònsol major, la «bona feina» del nou director general sumat a «l'actitud positiva de la gent» conviden a l'optimisme. Això sí, Espot va voler ser prudent assegurant que «depenem molt de la climatologia» per mantenir el bon ritme.

Qui també va preferir esperar a que acabi la temporada per celebrar la millora de la situació és el conseller de l'oposició, Enric Dolsa, que va admetre que «d'ara fins el final de mandat és impossible revertir la situació» perquè «es perdien prop de 2,2 milions d'euros l'any». Això sí, Dolsa també va destacar la feina d'Ajona, assegurant que «com a gestor ho estan fent molt bé», i va afegir que «per les parroquials tots els candidats que es presentin hauran d'explicar detalladament quina estratègia seguiran per recuperar revertir la situació».

Durant la sessió també es va aprovar l'aportació de 926.300 euros a Secnoa per cobrir les despeses referents al cànon anual que correspon a l'import de la dotació a l'amortització de l'exercici 2014 dels actius concessionats.

Jiménez, nou conseller / D'altra banda, Xavier Jiménez acompanyarà a Dolsa com a conseller de l'oposició, després de jurar càrrec. Jiménez substitueix Èric Bartolomé, que va deixar el seu càrrec perquè serà present a la llista d'Ordino de Liberals d'Andorra de cara a les generals. El nou conseller es va mostrar «molt il·lusionat» pel seu nou càrrec, tot i que reconèixer que les seves aportacions estaran «limitades en el temps» per la proximitat de les territorials.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT