PUBLICITAT

El VPC i AnyósPark signen un patrocini per tres anys

  • La col·laboració inclou un tractament de prevenció de lesions per als jugadors
A. c.
LA MASSANA

Periodic
David Ferré, Carles Naudi, Pep Escolà i Felip Gallardo, ahir a AnyósPark. Foto: EL PERIÒDIC

El camí del VPC Andorra cap a l'ascens és un projecte que es treballa a llarg termini. Ahir, es va donar un pas endavant cap a l'objectiu principal del club, la Divisió d'Honor, amb la presentació de l'acord de patrocini d'AnyósPark amb l'entitat de rugbi. «Aquest acord és molt important per a nosaltres en el marc del projecte que tenim a llarg termini. Ens ajudarà a afrontar el fort pressupost que es necessita en la Divisió d'Honor, en cas que hi arribem.El nivell de joc no és gaire diferent, però sí que es necessita un pressupost molt més elevat», va comentar en la roda de premsa de presentació el president del VPC, Pep Escolà.

L'acord és de tres anys, i a part d'estampar el logotip d'AnyósPark a sota del número en la samarreta i a la zona del cul en els pantalons, també inclourà una continuïtat en el projecte que van realitzar amb la prevenció de lesions per als jugadors de l'equip, projecte amb què han treballat en els darrers mesos i que ha funcionat de manera correcta, ja que tot i això hi ha més baixes de les que es volen en l'equip. L'especialista a càrrec d'AnyósPark ha treballat amb equips com l'Inter de Milà de futbol. Un altre aspecte que entra dins l'acord és l'ajuda en la preparació física dels jugadors, que va lligat amb la prevenció de lesions per als jugadors.

«Les negociacions van durar cinc minuts», van comentar David Ferré i Carles Naudi, en referència a la facilitat d'acord que van tenir les dues parts per fer el patrocini.

En la presentació també hi va acudir Felip Gallardo, en representació de la Federació Andorrana de Rugbi, amb qui també s'ha signat el de patrocini. I també la selecció lluirà el logotip d'AnyósPark.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT