PUBLICITAT

Eva París, nova consellera de Social de Sant Julià

  • Dot Jordi assumeix medi ambient i manteniment
EL PERIÒDIC
SAN JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Eva París pren possessió del seu nou càrrec, ahir a Sant Julià Foto: ÀLEX LARA

El Comú de Sant Julià va nomenar ahir a Eva París com a consellera en substitució de Josep Majoral que encapçala la llista dels Liberals d'Andorra a la parròquia. París passarà a ser consellera de Social, mentre que el conseller Dot Jordi assumirà les competències de medi ambient i manteniment que fins ara eren responsabilitat de Majoral. D'altra banda, la majoria va decidir incloure els membres de la minoria en les noves comissions de treball encara que el conseller socialdemòcrata, Rossend Areny, va manifestar que n'hi ha que no s'han reunit en els tres anys de legislatura.

La cònsol major de Sant Julià, Montserrat Gil, va iniciar la sessió de Consell de Comú d'ahir amb paraules d'agraïment i de suport al ja ex conseller i actual cap de llista de Ld'A per la parròquia a les eleccions generals, Josep Majoral. Així mateix, va voler desitjar molts encerts a la nova consellera, Eva París, que el relleva al Comú i ho fa al capdavant de la Comissió de Social; una àrea que, segons la cònsol, «li va molt bé». París en va prendre posssessió.

Després de jurar el seu càrrec, París va afirmar que afronta la nova etapa «amb molta il·lusió» i «moltes ganes de treballar per la parròquia». Així mateix, la nova consellera laurediana va admetre que no esperava entrar al Comú a aquestes alçades de la legislatura però que en temes de serveis socials, infància, joventut o gent gran «sempre hi ha coses noves a aportar».

Durant la sessió realitzada ahir a la tarda es van renovar igualment els càrrecs a les comissions i es va incloure a la minoria en les mateixes, un fet que va ser valorat pels consellers del PS i d'SDP però que, com va fer notar el socialdemòcrata Rossend Areny, «el segon pas és convocar-les». I és que, segons Areny, n'hi ha que no s'han reunit mai, com la de relacions ciutadanes, i altres que ho van fer al principi de legislatura o l'any passat. Per això va reclamar un calendari de treball de les comissions com tenen en altres parròquies i va criticar que el no convocar-les respon a la voluntat de no compartir informació i que puguin col·laborar amb el Comú.

MAJORAL, A LES GENERALS / Pel que fa a la decisió del conseller Josep Majoral de concórrer a les eleccions generals, Areny es va desvincular de l'opinió del seu company a la minoria del Comú, Josep Roig, i va considerar que si marxés perquè el vaixell s'enfonsa «ho hauríem de fer tots i la minoria els primers, perquè això no va amb nosaltres». L'acte va comptar amb una nombrosa presència de familiars i personalitats polítiques.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT