PUBLICITAT

El representant del Copríncep francès visita el Consell

  • Lataste s'interessa per les negociacions d'Andorra amb la Unió Europea
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: TONY LARA

El nou representant del Copríncep francès, Thierry Lataste, va visitar ahir el Consell General. Lataste, acompanyat pel cap del gabinet de la representació del copríncep francès a Andorra, Pascal Escande, va ser rebut pel síndic i subsíndica generals en funcions, Vicenç Mateu i Mònica Bonell, amb els quals s'hi va reunir abans de visitar les dependències parlamentàries i de Casa de la Vall.

Durant la jornada també va mantenir trobades amb diferents representants de les formacions polítiques del país, tenint en compte que els grups parlamentaris estan dissolts.

Tal com va informar Demòcrates per Andorra en un comunicat de premsa, Lataste es va reunir amb Ladislau Baró, número dos de la llista nacional d'aquesta formació. Baró va explicar que la voluntat demòcrata és continuar treballant en la mateixa línia reformista mantenint les especificitats andorranes.

El demòcrata va assegurar que aquest és un eix principal del programa electoral de DA.

microestats europeus / Lataste es va interessar per les negociacions que està fent Andorra per acostar-se a la Unió Europea i en les relacions que té l'Estat andorrà amb la resta de microestats europeus. El representant personal del Copríncep francès va entendre les especificitats del país envers els grans estats de la Unió i les diferències que hi ha amb els altres petits estats.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT