PUBLICITAT

A partir de setembre, a ple rendiment

  • Les obres del Centre de Tecnificació d'Ordino acabaran el maig, i el curs que ve ja estarà operatiu
A. C.
ORDINO

Periodic
Foto: TONY LARA

Jordi Cerqueda i Jordi Beal van encapçalar ahir una visita a representants de totes les federacions que estaven situades a l'antic Casal per el nou Centre de Tecnificació d'Ordino, que funcionarà a ple rendiment aquest mes de setembre. Uns mesos abans, cap a l'abril o el maig, les obres s'hauran finalitzat al complert i des de llavors totes les federacions que han demanat un espai al centre es començaran a instal·lar progessivament. Tot i la satisfacció general de totes les parts, el centre arriba uns mesos més tard del previst per les modificacions que s'han anat realitzant a mesura que avançava l'obra.

Hi ha algunes parts que ja estan completament acabades, com el gimnàs, en el qual ja hi treballen els esportistes de la FAE i els de la Federació Andorrana de Judo.

El centre permetrà una agilitat i comoditat de comunicació entre les diferents federacions ja que la construcció de diferents despatxos farà que les administracions de les institucions vagin a parar a Ordino. A més a més, Jordi Cerqueda va comentar que possiblement la Secretaria d'Estat d'Esports pugui passar a ubicar-se a Ordino i d'aquesta manera facilitar en gran mesura la comunicació amb les federacions.

En la visita, els representants de cada federació van poder veure l'estat de les diferents zones, de les quals destaca la sala polivalent, on hi podran treballar tres o quatre federacions a la vegada. La sala té una recta llarga de 130 metres que tindrà una superfície de tartan, pensada per a l'atletisme . També hi haurà una altra zona amb una llargada bastant considerable, on es podria realitzar el salt de perxa i de llargada. Tot s'anirà veient un cop es comencin a utilitzar plenament les instal·lacions. El que sí que va quedar clar és que la funció principal que es durà a terme serà la d'entrenament i preparació física, més que competició.

El cost total de la fase 4 de l'obra, és a dir, les graderies i la part coberta d'atletisme i que inclou l'adequació del nou casal de l'esport, és d'1.849.247 d'euros.

També es va passar per la zona de l'EFPEM, els quals ja estan instal·lats des de l'estiu passat. El resultat final de la instal·lació serà un lloc on poder formar-se, entrenar-se i administrar-se en l'esport.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT