PUBLICITAT

La junta de l'ACU plantejarà la dissolució en l'assemblea vinent

PEPA GALLEGO
Periodic
Unes persones fan gestions a l'oficina de l'ACU. Foto:TONY LARA

La Junta de l’Associació de Consumidors i Usuaris (ACU) va decidir ahir plantejar en l’assemblea vinent la dissolució de l’ens. Així es preveu que els propers 25 o 26 d’octubre, amb la reunió dels aproximadament 150 socis, des de la Junta es proposarà si algú vol fer-se càrrec amb la composició d’una nova junta directiva, i en cas negatiu serà quan es proposi el tancament d’aquesta entitat que pretén defendre els drets dels consumidors i usuaris al Principat.

La manca de confiança en què cap grup de persones es faci càrrec d’una nova junta, fa pensar que l’entitat no tindrà continuïtat en un futur molt pròxim.

La junta actual, està en funcions, perquè des de fa un any, aproximadament, perquè ja van presentar la seva dimissió. Ara doncs, la volen tornar a presentar amb una proposta clara de dissolució en cas que ningú vulgui reemplaçar-la.

En l’assemblea es preveu que la Junta expliqui a la totalitat dels socis quina és la situació actual de l’ACU, així com les perspectives que es tenen per part de l’associació. Tot seguit, i per aquest ordre, es preveu demanar si algú vol fer-se càrrec d’una nova junta i davant de l’esperada negativa, es proposarà la dissolució.

REUNIÓ AMB ANGELINA MAS/El ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claude Benet, es va reunir ahir amb la representant de la junta directiva de l’ACU i anterior presidenta de l’associació, Angelina Mas. Fonts properes al cas van explicar que en la reunió es van plantejar diferents incompliments amb alguns dels informes que des del govern es van demanar a l’ACU. Tot i això, des de l’associació van assegurar que els documents demanats pel govern han estat tots lliurats i entrats a registre del govern.

Alguns dels documents, com l’informe d’activitats de l’any passat, el de les previsions d’aquest any i altres informes han estat enregistrats en l’entrada al departament corresponent però alguns d’ells no han estat lliurats als responsables de l’executiu.

Sigui com sigui, la continuïtat de l’ACU, un cop més està en interrogants a l’espera de l’assemblea que se celebrarà en breu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT